Artykuły i poradniki Restauracja Fusion:
Wykwintne szaleństwa w nowym menu restauracji Fusion
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Warszawa, 10 września 2012 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Odwaga w eksperymentowaniu połączona z wielkim kunsztem szefa kuchni Janusza Korzyńskiego powodują, że każda potrawa w menu jest dla gości nowym fantastycznym odkryciem.
Walentynki w pięciogwiazdkowych hotelach
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Walentynki to święto, którego pierwowzorem było starorzymskie święto Luperkalia, kiedy to 14 i 15 lutego czczono Junonę - boginię kobiet i małżeństwa oraz Pana - boga przyrody. Obecne święto wywodzi się jednak z kultury anglosaskiej i celebruje się je już od XV wieku. Do Polski święto zakochanych przywędrowało w latach 90. z kultury francuskiej i krajów anglosaskich. Elementem świętowania tego dnia jest wręczanie sobie kartek, najlepiej czerwonych, oraz wspólne romantyczne spędzanie czasu1.
Miesiąc ostryg w restauracji Fusion
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Szef kuchni restauracji Fusion w hotelu Westin Warsaw przez miesiąc będzie proponował menu ostrygowe. Te luksusowe owoce morza poda na wiele sposobów: surowe, zapiekane, grillowane i w tempurze. Menu będzie dostępne w restauracji do połowy lutego.
Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.
PR
Kilka słów:
Janusz Korzyński, szef kuchni hotelu Westin zaprezentował nową kartę dań restauracji Fusion. W tym sezonie postawił na soczyste kolory (fioletowe ziemniaczki, salsa z mango) oraz szlachetne i delikatne dodatki (kaszmirowe curry, orientalny mus z marchewki „Masala Kafe”).
Kurki w stylu fusion
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.
Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin
PR
Kilka słów:
Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.
Owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Od 15 listopada, przez cały miesiąc w restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw dostępne będą wyszukane dania z ostrygami i owocami morza w roli głównej. Wszystko przyprawione smakami i aromatami z najodleglejszych zakątków świata.
Kaczka i gęś w stylu fusion już od poniedziałku w hotelu Westin
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Od poniedziałku 11 października restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin serwować będzie rarytasy z kaczką i gęsią w roli głównej. W specjalnej karcie dań pojawi się osiem nowych potraw. Promocja trwać będzie do 7 listopada br.
Wykwintne szparagi otwierają podwoje do królestwa szlachetnego smaku w restauracjach hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Szparagi – najcenniejsze warzywo świata – ponownie gości w naszych restauracjach. Szefowie Kuchni hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw selekcjonując najcenniejsze śródziemnomorskie szparagi zadbali także o odpowiednio wykwintny orszak dla koronowanej głowy - specjalnie dobrane Rieslingi. Przysmak i afrodyzjak w jednym podajemy zarówno zielony jak i bardzo lubiany biały.
Mięsne szaleństwo w restauracji Fusion w hotelu Westin
The Westin Warsaw
Kilka słów:
Warszawa, 23 lutego 2010 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła zupełnie nową i unikalną na rynku warszawskim ofertę – Meat@Fusion. Mięso z różnych stron świata, nieznane dotąd smaki i stacje gotowania na żywo.
Strona: 1 2