Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Restauracja Fusion:

Wykwintne szaleństwa w nowym menu restauracji Fusion

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Warszawa, 10 września 2012 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadza nowe menu. Odwaga w eksperymentowaniu połączona z wielkim kunsztem szefa kuchni Janusza Korzyńskiego powodują, że każda potrawa w menu jest dla gości nowym fantastycznym odkryciem.

Wykwintne szaleństwa w nowym menu restauracji Fusion

Więcej

Walentynki w pięciogwiazdkowych hotelach

Sheraton Warsaw Hotel

Kilka słów:

Walentynki to święto, którego pierwowzorem było starorzymskie święto Luperkalia, kiedy to 14 i 15 lutego czczono Junonę - boginię kobiet i małżeństwa oraz Pana - boga przyrody. Obecne święto wywodzi się jednak z kultury anglosaskiej i celebruje się je już od XV wieku. Do Polski święto zakochanych przywędrowało w latach 90. z kultury francuskiej i krajów anglosaskich. Elementem świętowania tego dnia jest wręczanie sobie kartek, najlepiej czerwonych, oraz wspólne romantyczne spędzanie czasu1.

Walentynki w pięciogwiazdkowych hotelach

Więcej

Miesiąc ostryg w restauracji Fusion

Sheraton Warsaw Hotel

Kilka słów:

Szef kuchni restauracji Fusion w hotelu Westin Warsaw przez miesiąc będzie proponował menu ostrygowe. Te luksusowe owoce morza poda na wiele sposobów: surowe, zapiekane, grillowane i w tempurze. Menu będzie dostępne w restauracji do połowy lutego.

Miesiąc ostryg w restauracji Fusion

Więcej

Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.

PR

Kilka słów:

Janusz Korzyński, szef kuchni hotelu Westin zaprezentował nową kartę dań restauracji Fusion. W tym sezonie postawił na soczyste kolory (fioletowe ziemniaczki, salsa z mango) oraz szlachetne i delikatne dodatki (kaszmirowe curry, orientalny mus z marchewki „Masala Kafe”).

Nowe kulinarne kreacje na sezon jesień/zima 2011 r.

Więcej

Kurki w stylu fusion

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Szef kuchni hotelu Westin – Janusz Korzyński przygotował wyjątkowe menu kurkowe. Karta dań kusi warzywami przygotowywanymi w mongolskim woku, zapachem egzotycznych ziół i delikatnością grzybów.

Kurki w stylu fusion

Więcej

Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin

PR

Kilka słów:

Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, w którym znajdą się produkty organiczne. Kunszt szefa kuchni sprawia, że wiosenne lekkie menu smakuje wspaniale, a przy okazji pozwoli zadbać o sylwetkę.

Wiosna fusion – organiczne menu w hotelu Westin

Więcej

Owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Od 15 listopada, przez cały miesiąc w restauracji Fusion w hotelu The Westin Warsaw dostępne będą wyszukane dania z ostrygami i owocami morza w roli głównej. Wszystko przyprawione smakami i aromatami z najodleglejszych zakątków świata.

Owoce morza w specjalnej karcie restauracji Fusion

Więcej

Kaczka i gęś w stylu fusion już od poniedziałku w hotelu Westin

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Od poniedziałku 11 października restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin serwować będzie rarytasy z kaczką i gęsią w roli głównej. W specjalnej karcie dań pojawi się osiem nowych potraw. Promocja trwać będzie do 7 listopada br.

Kaczka i gęś w stylu fusion już od poniedziałku w hotelu Westin

Więcej

Wykwintne szparagi otwierają podwoje do królestwa szlachetnego smaku w restauracjach hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Szparagi – najcenniejsze warzywo świata – ponownie gości w naszych restauracjach. Szefowie Kuchni hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw selekcjonując najcenniejsze śródziemnomorskie szparagi zadbali także o odpowiednio wykwintny orszak dla koronowanej głowy - specjalnie dobrane Rieslingi. Przysmak i afrodyzjak w jednym podajemy zarówno zielony jak i bardzo lubiany biały.

Wykwintne szparagi otwierają podwoje do królestwa szlachetnego smaku w  restauracjach hoteli Sheraton Warsaw i The Westin Warsaw

Więcej

Mięsne szaleństwo w restauracji Fusion w hotelu Westin

The Westin Warsaw

Kilka słów:

Warszawa, 23 lutego 2010 r. - Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw wprowadziła zupełnie nową i unikalną na rynku warszawskim ofertę – Meat@Fusion. Mięso z różnych stron świata, nieznane dotąd smaki i stacje gotowania na żywo.

Mięsne szaleństwo w restauracji Fusion w hotelu Westin

Więcej

Strona: 1 2

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.